Alternatívny model potenciálneho vplyvu harmonizácie dane z príjmov spoločností na daňové príjmy SR - Huňady, Ján
Vplyv potenciálnej harmonizácie dane z príjmov spoločností na daňový základ a daňové sadzby. Odhad pravdepodobného vplyvu potenciálnych zmien na daňové príjmy SR.