Implementácia zeleného produktu v gastronómii - Staňo, Roman
Prezentácia možností implementácie politiky Zeleného produktu v gastronómii od počiatočnej fázy výberu vhodných zelených verejných produktov pre procesy v gastronómii až po ich ekologické zhodnotenie v záverečnej fáze. Podmienky pre získanie označenia produktu ekologickou nálepkou.