Zdroje obmedzenia ekonomického rastu - Blašková, Mária
Stabilizačná hospodárska politika vlády ovplyvňuje schopnosť ekonomiky využívať efektívne disponibilné zdroje, zvyšovať rast jej výkonnosti, konkurencieschopnosti a napomáha zvyšovať kvalitu života a istôt jej obyvateľov.