Inovácie a ekonomický rast - Mikuš, Tomáš
Súvislosti možného vzťahu inovácií a ekonomického rastu popísaných vo vybraných modeloch ekonomického rastu a regresnej analýzy miery inovácií a tempa ekonomického rastu vo vybraných krajinách.