Podnikanie malých a stredných podnikateľov na Slovensku 4 roky po vstupe do eurozóny - Strážovská, Helena
Analýza súčasného stavu malých a stredných podnikov v súvislosti s vývojom počtu fyzických a právnických osôb. Zároveň je text zameraný na podiel MSP na celkovej zamestnanosti v období 2007-2013. Taktiež je analyzovaná organizačná schéma právnych foriem podnikania. Významné ekonomické zmeny, ktoré sú platné od roku 2013 v právnej forme "živnostníci".