Nezamestnanosť mladých ľudí a možnosti jej riešenia v kontexte sociálneho rozvoja - Kolláriková, Tímea
Problematika nezamestnanosti mladých ľudí do 25 rokov veku v súvislosti so sociálnym rozvojom. Situácia mladých ľudí na trhu práce v Slovenskej republike v porovnaní s krajinami EÚ. Súčasné a budúce opatrenia na riešenie tohto problému v SR.