Odmeňovanie vybraných zamestnancov v zdravotníctve SR - Pechová, Michaela, 1977-
Odmeňovanie lekárov v Slovenskej republike a v zahraničí a porovnanie odmeňovania v zdravotníctve s inými odvetviami národného hospodárstva Slovenskej republiky.