Nezamestnanosť Rómov - Pogány, Tomáš
Možnosti riešenia nezamestnanosti Rómov v SR a vytvorenie vhodných podmienok na zapojenie rómskeho obyvateľstva do vzdelávacieho procesu je hlavnou prioritou každého štátu Európskej únie.