Sociálny štát a sociálna ochrana - Rievajová, Eva
Aktuálne otázky sociálneho štátu a sociálnej ochrany. Obdobie ekonomickej globalizácie, finančnej a hospodárskej krízy a dopady na ekonomický vývoj ako i na sociálne istoty občanov.