Interné smernice účtovnej jednotky a ich význam v praxi - Bánociová, Anna
Problematika vypracovania povinných a nepovinných interných smerníc v účtovnej jednotke s poukázaním na ich význam a dôležitosť, funkciu a konkrétne využitie v účtovníckej praxi.