Štrukturálna determinácia konkurencieschopnosti v podmienkach potravinárskeho priemyslu - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Empirická analýza vzťahu medzi štruktúrou a výkonnosťou slovenského potravinárskeho priemyslu.