Využitie outsourcingu v slovenskom podnikateľskom prostredí - Daňo, Ferdinand, 1959-
Využívanie outsourcingu v podnikovej činnosti v podmienkach slovenského podnikateľského prostredia ako moderného manažérskeho nástroja so zreteľom na prínosy ako aj obmedzenia spojené s jeho využitím v podnikovej praxi.