Behať za účtovníčkou už nebude treba - Košťál, Daniel
Pribúdanie e-shopov na Slovensku v roku 2012. Najväčší rozmach internetového obchodu na Slovensku je stále pred nami. Prepojenie publikačného systému na tvorbu webových stránok pre e-shopy s online účtovníctvom.