<Le> réseau du commerce de détail à Bratislava et le comportement du consommateur - Kita, Pavol
Charakteristika súčasného stavu predajnej siete v Bratislave a vplyv na spotrebiteľské správanie. Metodológia a výsledky prieskumu vplyvu lokalizácie maloobchodnej siete na správanie spotrebiteľov.