Platenie poistného na sociálne poistenie od 1. júla 2013 v prípade SZČO - Macková, Zuzana
Vymedzenie pojmu samostatne zárobkovo činná osoba - SZČO. Vznik a zánik povinného nemocenského poistenia a povinného dôchodkového poistenia SZČO. Predĺžená lehota podania daňového priznania. Vymeriavací základ povinne nemocensky poistenej a povinne dôchodkovo poistenej SZČO. Najnižší (minimálny) a najvyšší (maximálny) vymeriavací základ SZČO (aj dobrovoľne poistenej osoby). Praktické príklady.