Osobitné postavenie študentov pri zárobkovej činnosti - Matlovičová, Iveta
Základné charakteristiky pracovnoprávnej aktivity študentov a hlavné zmeny, ktoré nadobudli účinnosť od 1.1.2013 s vplyvom na vykonanie pracovnej činnosti študentov v právnom vzťahu dohôd o prácach vykonaných mimo pracovného pomeru. Študent a podmienky na uplatňovanie nároku na daňový bonus. Príklady z praxe.