Marketingová komunikácia a vzdelávacie inštitúcie - vybrané aspekty - Jurková, Jana
Vybrané prvky procesu marketingovej komunikácie vzdelávacej inštitúcie (fakulty vysokej školy) s dôrazom na využívané médiá z pohľadu vybranej cieľovej skupiny (študenta strednej alebo potenciálneho zákazníka vysokej školy).