Vymoženie mzdových nárokov zamestnancov na Slovensku a v zahraničí - Lukajka, Jozef
Spôsoby, ako sa brániť voči zamestnávateľovi, ktorý porušil svoje povinnosti pri vyplácaní mzdových nárokov zamestnancom na území SR, Anglicka, Walesu a Francúzska. Vymoženie mzdových nárokov inšpekciou práce. Vymoženie mzdových nárokov súdom. Vymoženie mzdových nárokov v Anglicku, Walese a Francúzsku.