Obecná samospráva v podmienkach Slovenskej republiky ako (ne)optimálna veľkosť miestnej samosprávy - Machyniak, Ján
Akútna potreba sfunkčnenia doposiaľ nefungujúcich, alebo len čiastočne fungujúcich miestnych samospráv v jednotlivých regiónoch Slovenska.