Neziskové organizácie v podmienkach Slovenskej republiky - Rózsa, Zoltán
Identifikácia aplikovateľných kritérií pre zaradenie organizácie do neziskového sektora a overenie ich uplatniteľnosti v podmienkach Slovenskej republiky.