Analýza povinnosti overenia účtovnej závierky podnikateľských subjektov adítorom - Suhányiová, Alžbeta
Charakteristika vývoja auditu a jeho význam. Analýza povinnosti auditu účtovnej závierky podnikateľských subjektov.