Absolventská prax - podmienky jej vykonávania a príspevok na jej vykonávanie - Gášpárová, Eva
Výhody absolventskej praxe pre zamestnávateľov. Absolventská prax a absolvent školy. Žiadosť absolventa školy o zaradenie na absolventskú prax a dohoda o absolventskej praxi. Doba a priebeh vykonávania absolventskej praxe. Príspevok na vykonanie absolventskej praxe a náhrada poistného na úrazové poistenie počas vykonávania absolventskej praxe.