Možnosti flexibilných pracovných režimov pre zamestnancov s rodinnými povinnosťami - Barinková, Milena
Európske smernice rešpektujúce potrebu flexibility zamestnávania. Právne štandardy zamestnávania zamestnancov s rodinnými povinnosťami. Vhodné typy flexibilného zamestnávania a flexibilného výkonu práce. Pružný pracovný čas. Domácka práca a telepráca. Delené pracovné miesto.