Význam kooperatívnych neproliferačných zmlúv pre globálne odzbrojenie - Adašková, Daša
Kooperatívne neproliferačné dohody medzi USA a štátmi bývalého ZSSR. Programy kooperatívneho zníženia hrozby a ich potenciálne využitie pre demilitarizáciu Sýrie.