Podstata štátneho a školského vzdelávacieho programu škôl podľa školského zákona (2013) - Neupauerová, Zuzana
Štátny vzdelávací program je záväzným dokumentom pre vytvorenie individuálneho školského vzdelávacieho programu školy, kde sa zohľadňujú špecifické lokálne a regionálne podmienky a potreby.