Rozvoj nekonvenčných zdrojov zemného plynu v regióne V4 - Bocora, Ján
Analýza predpokladov pre rozvoj nekonvenčných zdrojov zemného plynu v Európe so zameraním sa na zoskupenie štátov V4. Na príklade Poľska, ktoré zatiaľ ako jediné iniciovalo ťažbu týchto zdrojov, poukážeme na kľúčové faktory, ktoré rozhodujúcou mierou ovplyvňujú vývoj na trhu so zemným plynom a teda aj samotný rozvoj nekonvenčného plynu v regióne. Nekonvenčný zemný plyn v EÚ. Bridlicový plyn.