Nové prístupy k medzinárodnej finančnej regulácii v kontexte súčasnej krízy - Jamborová, Erika Mária
Predkrízová regulácia finančných trhov a nárast podnikateľských rizík. Vyostrenie rizík vo finančnom sektore a úloha národnej a nadnárodnej regulácie. Regulácia ako nástroj zamedzenia krízy. Predkrízové a pokrízové determinanty medzinárodných zmien v regulácii. Návrhy novej regulácie a opatrení ako reakcia na krízu.