Vzácnosť vodných zdrojov na začiatku 21. storočia a jej vplyv na medzinárodnú bezpečnosť - Cséfalvayová, Katarína
Vzácnosť vodných zdrojov v kontexte surovinovej bezpečnosti. Vzácnosť vodných zdrojov v kontexte medzinárodnej bezpečnosti. Spôsoby využitia medzinárodného vodného toku a ich efekty na kvalitu a kvantitu vody.