Reintegrácia sociálne znevýhodnených detí zo špeciálnych škôl do štandardných základných škôl - Neupauerová, Zuzana
Ciele projektu pre zlepšenie vzdelávacích možností rómskych detí začínajúcich školskú dochádzku s jedným alebo viacerými hendikepmi socio-kultúrneho charakteru.