Súčasné postavenie štátov BRICS vo svetovom obchode - Draková, Silvia
Otvorenosť ekonomík štátov BRICS. Podiel štátov BRICS na svetovom exporte a importe tovarov a služieb. Postavenie štátov BRICS z hľadiska teritoriálnej a komoditnej štruktúry svetového obchodu. Podiel štátov G7, BRICS a ostatných štátov sveta na exporte a importe komoditných skupín. Obchodná bilancia štátov BRICS. Vývoj salda obchodnej bilancie štátov BRICS a USA.