Program digitalizácie školstva bude stáť takmer 50 miliónov eur - Neupauerová, Zuzana
Digitalizácia školstva s výhľadom do roku 2020. Digitálny vzdelávací obsah predstavuje dôležitý nástroj a pomôcku pre učiteľov, ktorá im uľahčuje prácu a zvyšuje atraktivitu vzdelávania pre žiakov.