Pedagogicko-organizačné pokyny na školský rok 2013/2014 - Neupauerová, Zuzana
Pozornosť MŠVVaŠ SR sa bude v tomto školskom roku zameriavať na zlepšenie vzdelávacieho prostredia materiálno-technickým vybavením škôl, predovšetkým s digitálnou podporou.