Dopady nákladov jedálneho lístka na pružnosť cien - Dujava, Daniel
Efekty cenovej optimalizácie na zisk podniku. Druhá derivácia zisku ako determinant motivácie k cenovej optimalizácii. Motivácia k zmene ceny.