Finanční krize a její dopady na veřejné finance ČR - Ochrana, František
Vznik finančnej krízy. Protikrízové zásahy centrálnych vlád a rast verejného dlhu. Dopad finančnej krízy na štruktúru rozpočtového deficitu a na vývoj salda štátneho rozpočtu ČR. Opatrenia ČR k zníženiu deficitu v kontexte doporučenia Rady EÚ. Fiškálna konsolidácia pre roky 2011-2013.