Konvergencia Slovenska k EÚ - Valach, Matej
Konvergencia Slovenska k EÚ a postavenie v rámci V4. HDP na obyvateľa v parite kúpnej sily (2001-2011). Pomer cenových hladín - Comparative price level (CPL). Medziročný nárast reálneho HDP.