Inovatívne produkty v európskom automobilovom priemysle založené na výsledkoch prieskumu spokojnosti zákazníkov - Kuba, Peter
Automobilový priemysel a jeho obchodná sieť. Certifikácia obchodných partnerov. BER - Block exemption regulation. CSS Customer satisfaction survey.