Ako je na tom finančné zdravie našich miest a obcí? - Neupauerová, Zuzana
Finančné zdravie mesta hovorí o tom, do akej miery je hospodárenie udržateľné a či spôsobuje, alebo nespôsobuje problémy. Analýza 50 najväčších miest, na ktoré sa INEKO zameralo ukázala, že niektoré samosprávy majú problémy dodržiavať zákonne limity hospodárenia.