Influence of natural resources on the economy of Kazakhstan - Kozhabayeva, Aisulu
Vplyv prírodných zdrojov na ekonomiku Kazachstanu. Kazachstan má obrovské množstvo prírodných zdrojov. Hlavný príjem pochádza z vývozu ropy a zemného plynu. Hojnosť prírodných zdrojov je dôvodom zraniteľnosti voči Holandskej chorobe. Príznaky Holandskej choroby v ekonomike Kazachstanu a opatrenia prijatých vládou proti tomu.