Zmeny v udeľovaní kreditov - Neupauerová, Zuzana
Štát chce zmenou zákona odstrániť možnosť, keď poskytovatelia vzdelávania vydávali osvedčenia za poplatok. Predpokladá to novela zákona o pedagogických a odborných zamestnancoch.