Priame zahraničné investície ako hybná sila rozvoja automobilového priemyslu v regióne Vyšehradského zoskupenia - Lukáč, Milan
Analýza automobilového priemyslu v regióne Vyšehradského zoskupenia z hľadiska priamych zahraničných investícií. Spôsob transformácie tohto priemyslu, ako aj charakter PZI v danej oblasti. Pozícia automobilového priemyslu regiónu V4 v rámci systému európskeho automobilového priemyslu ako aj pôvod a štruktúru aktérov realizujúcich sa v odvetví a regióne. Aktuálny zoznam najväčších spoločností z automobilového priemyslu strednej a východnej Európy a ich poradie medzi 500 najväčšími spoločnosťami v SVE.