Teambuilding: benefit alebo nástroj rozvoja ľudí? - Gálik, Rudolf
Charakteristika pojmov benefit a teambuilding. Teambuildingové aktivity v zahraničí a v našich organizáciách. Teambuilding v našich organizáciách ako benefit. Teambuilding ako nástroj rozvoja ľudí.