Prehľad navrhovaných zmien účtovnej závierky pre neziskové organizácie od 1. januára 2014 - Neupauerová, Zuzana
Návrh opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky č. MF/17616/2013-74, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek individuálnej účtovnej závierky, termíny a miesto ukladania individuálnej účtovnej závierky a výročnej správy pre účtovné jednotky účtujúce v sústave podvojného účtovníctva.