K všeobecnému teoretickému diškurzu o ekonomickej diplomacii - Polgár, Michal
Ekonomická diplomacia - pojem. Definovanie konceptu ekonomickej diplomacie. Analýza jej cieľov, aktérov a nástrojov, ako aj prístupy k modelom fungovania ekonomickej diplomacie. Záverom príspevku je načrtnutie tendencií vývoja ekonomickej diplomacie.