Sud pušného prachu - Pressburg, Adrian Peter
Použitie chemických zbraní v Sýrii vyvolalo v USA nekompromisný ohlas. Spojené štáty americké prisúdili tento čin sýrskemu režimu a avizovali tvrdý postih. Sýria sa postupne rozpadáva. Jednotlivé zložky hnutia odporu nenachádzajú spoločnú reč a zvádzajú sektárske boje. Snaha Moskvy zabrániť rozpútaniu vojny v Sýrii.