Pomalší rast a pokles zisku - Masár, Vladimír
Rebríček 500 najväčších spoločností strednej a východnej Európy za rok 2012. Na celkových tržbách sa vlani najviac podieľali energetické a ťažobné koncerny. Tretie miesto patrí spoločnosti Škoda Auto. Najväčší rast tržieb zaznamenala ukrajinská ťažobná a energetická spoločnosť DTEK. Slovenské firmy sa na tržbách regiónu podieľajú zhruba dvadsatinou.