Daňový poriadok po novom s účinnosťou od 1. januára 2014 - Neupauerová, Zuzana
V záujme zlepšenia a zatraktívnenia podnikateľského prostredia s cieľom priniesť inovatívne možnosti a ponuky stimulujúce podnikanie na Slovensku návrh zákona zavádza inštitút záväzného stanoviska v daňovej oblasti.