Novela zákona o spotrebnej dani z tabakových výrobkov účinná od 1. júla 2014 - Neupauerová, Zuzana
Ministerstvo financií Slovenskej republiky navrhuje zvýšiť bezpečnosť tlače kontrolných známok a predkladá návrh zákona, ktorým sa s účinnosťou od 1. apríla 2014 ustanovuje nový systém tlače kontrolných známok založený na štátnej tlačiarni a zavádzajú sa nové ochranné prvky na kontrolnej známke.