Novela zákona o spotrebnej dani z minerálneho oleja účinná od 1. januára 2014 - Neupauerová, Zuzana
Z dôvodu zvyšujúceho sa predaja bioliehu na jeho použitie ako paliva v biokozuboch, ktoré sa však nezdaní ako palivo, sa navrhuje spresniť definícia minerálneho oleja. Ciele navrhovaného zákona.