NOKIA v rukách Microsoftu. Načo mu je horiaca plošina - Andacký, Jozef
Odkúpenie mobilovej divízie Nokie Microsoftom. Odvážny krok Microsoftu. Konkurencia Applu a Samsungu. Slabnúci predaj smartfónov a pokles tržieb Nokie. Plány Microsoftu. Mobily Asha pre nízku cenu známe najmä v Indii, Rusku a Číne.