Novela zákona o spotrebnej dani z elektriny, uhlia a zemného plynu účinná od 1. januára 2014 - Neupauerová, Zuzana
V súvislosti so znížením administratívnej záťaže daňových subjektov sa navrhuje nevyžadovať od daňových subjektov také údaje, ktoré správca dane pri správe dane nevyužíva alebo ich už má k dispozícií, alebo si ich vie sám zistiť, keďže sú predkladané na základe povinností vyplývajúcich zo zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní.